Τα Smile alignersⓇ είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ορθοδοντικής θεραπείας με διαφανείς νάρθηκες.
Κατασκευάζονται αποκλειστικά στο ορθοδοντικό εργαστήριο Smile Lab, με τη χρήση προηγμένων τρισδιάστατων ηλεκτρονικών προγραμμάτων (MAESTRO 3D DENTAL STUDIO – 3SHAPE ORTHO ANALYZER) και με την εφαρμογή ειδικών βιο-υλικών και μόνο.
Το αποτέλεσμα? ΄΄ 100% ΔΙΑΦΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΄΄

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 Με την εμπειρία ετών και την εξειδίκευση σε πολλά περιστατικά δημιουργήσαμε τα Smile alignersⓇ δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην επικοινωνία μεταξύ του ιατρείου με το εργαστήριο.  Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε μαζί μας το σχέδιο θεραπείας. Εμείς θα βοηθήσουμε στην όσο το δυνατόν μικρότερη διάρκεια της με τα κατάλληλα υλικά* και το πρωτόκολλο Smile alignersⓇ.

*Τα θερμοδιαμορφοποιούμενα φύλλα των Smile alignersⓇ είναι κατασκευασμένα από ρητίνη υψηλού κόστους (Fabricated in USA). Αυτό τα κάνει απολύτως βιοσυμβατά και υποαλλεργικά.

Αρχίστε ένα περιστατικό μαζί μας τώρα!

Στείλτε μας τα στοιχεία σας για παραλαβή των αποτυπωμάτων ή μέσω email προωθήστε μας τα αρχεία του ενδοστοματικού σαρωτή σας

91521405_2675375475907137_7047734672071065600_n

SMILE ALIGNERSⓇ

Το σχέδιο θεραπείας το έχετε άμεσα σε μορφή .pdf και video.mp4 για την παρουσίαση του, ανά νάρθηκα, στον ασθενή σας.

Πλέον ο έλεγχος των μετακινήσεων, το ποσοστό του IPR, η διαμόρφωση και τοποθέτηση των attachments ανά Smile alignerⓇ είναι δική σας επιλογή.  Προγραμματισμένα και καταγεγραμμένα.

Η αποστολή των Smile alignersⓇ πραγματοποιείται σε ειδικά σχεδιασμένο κουτί για την αποθήκευση τους στο ιατρείο σας. Μέσα θα βρείτε τοποθετημένο το κουτάκι μεταφοράς με το λογότυπο, ειδικά δισκία καθαρισμού, ένα retriever για την εύκολη εξαγωγή, ειδικά βοηθητικά ελαστικά τοποθέτησης και κάποιες πληροφορίες/οδηγίες χρήσης.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Smile AlignersⓇ

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για τα ψηφιακά αποτυπώματα ή καλέστε μας για την παραλαβή από το ιατρείο σας.