Ψηφιακές Υπηρεσίες

Η αξιοποίηση των ψηφιακών υπηρεσιών που προσφέρουμε θα σας φέρει στην πρώτη γραμμή της Ορθοδοντικής – Οδοντιατρικής τεχνολογίας.

3D PRINTED MODEL

 • ΕΚΜΑΓΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ
  • Εκμαγεία με
   ορθοδοντικές βάσεις
 • ΠΛΗΡΕΣ ΕΚΜΑΓΕΙΟ
  • Εκμαγείο κατασκευής ορθοδοντικών μηχανημάτων και προσθετικών εργασιών
 • ΕΚΜΑΓΕΙΟ ΜΙΚΡΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
  • Χρήση για θερμοσχηματισμό, κατασκευή οδοντιατρικών εργασιών

ΜΟΝΤΕΛΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΜΕ ΡΗΤΙΝΗ

Καλώς ορίσατε στον 21o αιώνα!

Δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για αποτυπώματα με αλγινικό. Παραλαμβάνουμε το αρχείο από τον ενδοστοματικό σαρωτή σας και μπορούμε γρήγορα και με ακρίβεια να κάνουμε είτε ένα μοντέλο ψηφιακής μελέτης, για να βοηθήσουμε στον προγραμματισμό της ορθοδοντικής θεραπείας, είτε μπορούμε να εκτυπώσουμε ένα σύνολο μοντέλων μελέτης από ρητίνη για χειροκίνητη διαγνωστική χρήση.

Φυσικά μπορείτε πάντα να μας στείλετε ένα αλγινικό αποτύπωμα ή τα γύψινα εκμαγεία και στη συνέχεια θα τα μετατρέψουμε εμείς σε ψηφιακό μοντέλο και εκτυπωμένο με ρητίνη.

ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ 

Από ένα εκμαγείο γύψου, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο ψηφιακής μελέτης. Τα λογισμικά 3D προβολής είναι πολύ φιλικά προς το χρήστη και σας επιτρέπουν να περιστρέψετε και να αναλύσετε τα εκμαγεία όπως απαιτείται. 3shape viewer – maestro 3D viewer – microsoft 3D viewer .

ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ 3D

Για ιατρεία που χρησιμοποιούν ενδοστοματικούς σαρωτές, μπορούμε να εκτυπώσουμε Μοντέλα Μελέτης Ρητίνης ή Μοντέλα για την κατασκευή συσκευών, από τα αρχεία σάρωσης STL. Οι εκτυπώσεις δημιουργούνται μέσω των εξαιρετικά ακριβούς λεπτομέρειας τρισδιάστατων εκτυπωτών μας από εγκεκριμένα βιο-υλικά.

           

Αρχίστε ένα περιστατικό μαζί μας τώρα!

Στείλτε μας τα στοιχεία σας για παραλαβή των αποτυπωμάτων ή μέσω email προωθήστε μας τα αρχεία του ενδοστοματικού σαρωτή σας

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡEΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Η πολυετής γνώση και εμπειρία μας στην οδοντική τεχνολογία μπορεί να σας καλύψει σε ολόκληρο το φάσμα της ψηφιακής τεχνολογίας. Το προσωπικό του Smile Lab σας παρέχει λύσεις όπως:

Εμμεση συγκόλληση για brackets

Ψηφιακό κέρωμα για προσθετική

Ψηφιακοί νάρθηκες βρυγμού

ψηφιακή σχεδίαση και κατασκευή ένθετων / επένθετων και θηκών Zr, Bio HPP, Composite. . .

Ψηφιακοί νάρθηκες εμφυτευμάτων

Σχεδίαση και κατασκευή όλων των ορθοδοντικών επιθυμιών σας (HYRAX, LINGUAL ARCH, TPA, BANDS, ΣΥΡΜΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ, ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, SLEEP APNEA )

DOWNLOAD VIEWER

Κατεβάστε το δωρεάν πρόγραμμα και ξεκινήστε με την Ψηφιακή Ορθοδοντική. Σας δίνει τη δυνατότητα να περιστρέψετε, να μετρήσετε και να δείτε μοντέλα από οποιοδήποτε υπολογιστή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ Η΄ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ .STL .PLY .OBJ

Ready For Print

Αρχίστε ένα περιστατικό μαζί μας τώρα!

Στείλτε μας τα στοιχεία σας για παραλαβή των αποτυπωμάτων ή μέσω email προωθήστε μας τα αρχεία του ενδοστοματικού σαρωτή σας